Info Contest

Praktische info

Welkom op de inschrijvingspagina van de Oerwoudfuif DJ-Contest. Hieronder staat kort uitgelegd hoe alles in zijn werk gaat. Klik op een tabblad voor meer informatie. In ieder geval wenst de organisatie jullie veel succes!

Demo-mix

Elke deelnemer dient een demo-mix te maken. Deze demo-mix moet minimum 10 minuten lang zijn en mag niet langer duren dan 30 minuten. Demo-mixen met een te korte of te lange duur worden bij inschrijving geweigerd. De demo-mix moet worden geüpload op Mixcloud (www.mixcloud.com). Nadien geef je de link in naar de mix op de inschrijvingspagina. Graag in de titel van je mix de naam Oerwoudfuif vermelden, deze mix wordt ook online gezet als de online stemming begint. Inschrijven kan tot maandag 24 juni tot 18u00.

Stemmen en puntenverdeling

Nadat de organisatie een selectie heeft gemaakt uit de demo-mixen worden de overblijvende demo-mixen op oze facebookpagina geplaatst, waar vanaf 27 juni kan worden op gestemd. De DJ met de meeste stemmen tegen 9 juli 18u00 mag Oerwoudfuif 2017 openen.

Concrete data:

Zaterdag 24 juni 18u00 --> Einde inschrijven DJ-Contest

Dinsdag 27 juni --> Start online contest

Zondag 9 juli 18u00 --> Einde online contest

Er is geen fysieke contest meer in 2017, enkel een online-contest.

Inschrijven

Inschrijven kan hier doen. Iedereen ouder dan 16 jaar (i.e. geboren in 2001 of vroeger) mag deelnemen aan de wedstrijd, individueel of in groep (maximaal drie personen). Indien een groep zich inschrijft dient elk lid van de groep zich in te schrijven via de link hierboven vernoemd. Gelieve grondig je deelname te motiveren en je bibliografie in te vullen. Deze gegevens worden verwerkt in een promotekst die online komt voor de online-stemming. Inschrijven kan tot zaterdag 24 juni 18u00.

Google+